Gå til innhold
Norsk

ONS 2024

26. - 29. august 2024

Havtil på ONS

Havtil er stolte av å delta på årets ONS-messe! Vår stand ligger midt i smørøyet i hall 8, rett ved siden av SLB og vis-a-vis Aker BP. Vi er på plass fra mandag 26. august, til og med torsdag 29. august 2024.

Ta turen innom vår stand for å møte våre dyktige medarbeidere. De er klare til å svare på spørsmål og ta imot innspill. Vi har også en kino som viser relevante filmer, så du kan lære mer om Havtil og våre ansvarsområder.

Kaffe og konkurranse
Trenger du en kaffepause? Besøk vår kaffestasjon, delta i vår konkurranse og vinn flotte premier.

ONS Safety lunch 2024

Bli med på vår Safety lunch! Her får du ikke bare god mat, men også faglig innhold og god underholdning. Årets The Voice-vinner, Inger Lise Hope, og hennes ektemann utgjør duoen Davidsen/Hope, og de vil sørge for en minnerik opplevelse.

Dato: Tirsdag 27. august 2024
Klokka: 12.20 - Please be seated by 12.15
Sted:
Clarion Hotel Energy
Pris: 1100 kr
Påmeldingsfrist: 26. august 2024

Disse møter du på Safety lunch 2024

På årets sikkerhetslunsj setter vi fokus på den europeiske energisituasjonen, med særlig vekt på sikkerhetsmessige utfordringer og muligheter. Årets hovedtaler er Theodor Kockelkoren, administrerende direktør i den nederlandske tilsynsmyndigheten for gruvedrift og energiproduksjon, Staatstoezicht op de Mijnen (SodM). 

Theodor-Kpng

Theodor Kockelkoren

Administrerende direktør, Staatstoezicht op de Mijnen (SodM)
Theodor Kockelkoren er kjent som en tydelig og frittalende leder, med lang erfaring fra både privat og offentlig sektor. Han var tidligere partner i konsulentselskapet McKinsey & Company før han ledet det nederlandske finanstilsynet AFM i en årrekke. Siden januar 2018 har han ledet SodM, hvor han spiller en nøkkelrolle i å sikre en trygg energiomstilling i Nederland.
anne_myhrvold_sh

Anne Myhrvold

Direktør, Havtil

Anne Myhrvold er direktør for Havindustritilsynet (Havtil), en stilling hun har hatt siden 2013. Hun har et sterkt engasjement for sikkerhet og har gjennom sin rolle arbeidet tett med internasjonale myndigheter på området. 
Havtil er vertskap for Sikkerhetslunsjen.
Havtil er et statlig tilsyn med myndighetsansvar for sikkerhet, arbeidsmiljø, beredskap og sikring innenfor havindustri.
Davidsen Hope-1

Inger Lise Hope & Svein Andre Davidsen

Musikalsk innslag

Davidsen/Hope er en duo med den talentfulle vokalisten og artisten Inger Lise Hope og gitarist og vokalist Svein André Davidsen. I 2024 vant Hope den niende sesongen av The Voice på TV2.
Paret har laget musikk sammen siden de møttes i 2012.

Her finner du oss

Klikk på kartet for å se vår plassering på ONS. Velg Hall 8 for å se vår plassering.
Hall 8 Havtil-stand

Se Havtil på ONS 2022